Lamelparket vloeren

Een zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs- kwaliteitverhouding. Met diverse decoren en verschillende uitvoeringen is er voor alle woonstijlen een geschikte vloer. Alle vloeren in de Boston lamelparket collectie zijn ‘woonklaar geolied’. Dit betekent dat ze na plaatsing niet behandeld hoeven te worden en direct gebruikt kunnen worden. Ook zijn ze daardoor eenvoudig in onderhoud en hebben ze een stijlvolle, matte finish met een zeer natuurlijke uitstraling. Het parket is verkrijgbaar in maar liefst 18 uitvoeringen met verschillende breedtes tot wel 26 cm en lange delen tot maar liefst 220 cm. Doordat hout een natuurproduct is, komen in de vloeren geen herhalingen voor en is iedere plank uniek! Ook zijn alle vloeren in de Boston Lamelparket collectie geschikt voor vloerverwarming. Dankzij het Uniclic systeem zijn de vloeren zeer eenvoudig en zonder lijm te leggen. Ook kunnen ze gemakkelijk gedemonteerd worden. Ideaal als een vloer meeverhuisd moet worden. De vloeren bestaan uit een eiken toplaag met daaronder een haaks op elkaar geplaatste populieren tussenlaag en onderlaag. Een zeer solide constructie met een minimale werking en prettig loopgeluid. Voor reiniging en onderhoud van de vloeren adviseren wij de producten van WOCA. De Beautifloor Boston parketvloeren zijn gemaakt in vier verschillende structuren, ook wel sorteringen genoemd. AB: natuurlijke structuur en houtnerf zichtbaar. Beperkte kleurverschillen. Kleine noestjes toegestaan. D: levendige structuur en kleuren. Markante panelen met opvulling van noesten mogelijk. E: zeer levendige, rustieke vloer met kleuronderscheid tussen de panelen. Gevulde noesten en barsten mogelijk. DE: zeer levendige, rustieke vloer. Gevulde noesten en barsten mogelijk.

Beautifloor Boston Lamelparket vloeren 189mm 3mm toplaag

Een rustieke parketvloer van geborsteld eiken. De vloerdelen hebben een afmeting van 18,9cm breed en 186cm lang en zijn afgewerkt met witte of naturel gekleurde olie.

Beautifloor Boston Lamelparket vloeren 189mm 4mm toplaag

Deze uitvoering is verkrijgbaar in maar liefst 8 moderne decoren, afgewerkt met zowel naturel, wit als donker gekleurde olie. De planken hebben een afmeting van 18,9cm breed en 186cm lang, gemaakt van rustiek, gerookt en geborsteld eiken.

Beautifloor Boston Lamelparket vloeren 220mm

Deze rustieke parketvloer van geborsteld eiken is uitgevoerd in brede delen van 220cm en verkrijgbaar in 2 verschillende afwerkingen: wit en naturel geolied.

Beautifloor Boston Lamelparket vloeren 3-strook 189mm 3mm toplaag

Deze klassieke parket uitvoeringen zijn verkrijgbaar in 2 decoren met extra lange delen van maar liefst 220cm lang. De vloeren zijn naturel geolied en voorzien van een 3mm dikke toplaag bestaande uit 3 stroken massief eiken.

Beautifloor Boston Lamelparket vloeren XL 260mm

Deze onderscheidende XL uitvoeringen van geborsteld eiken hebben een breedte van maar liefst 260cm. Met 4 verschillende, naturel afgewerkte, decoren valt ook in dit bijzondere segment genoeg te kiezen.