Beautifloor Lamelparket, Klik-Vinyl, PVC Design en laminaatvloeren

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de Beautifloor-collectie uit lamelparket, klik vinyl, PVC Design, en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil.

Het Beautifloor lamelparket is een onderscheidende collectie houten vloeren met een natuurlijke, warme uitstraling en een optimale prijs- kwaliteitverhouding. Alle vloeren in de Boston lamelparket collectie zijn voorzien van het Uniclic systeem en ‘woonklaar geolied’, wat betekent dat ze na plaatsing direct gebruikt kunnen worden. Het parket is verkrijgbaar in maar liefst 18 uitvoeringen met verschillende breedtes tot wel 26cm en lange delen tot maar liefst 220cm. Ook zijn alle vloeren in de Boston Lamelparket collectie geschikt voor vloerverwarming.

De Beautifloor-laminaatvloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie heeft in totaal maar liefst 24 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.

De Beautifloor klik vinylvloeren zijn comfortabel, geluidreducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen.

De Beautifloor PVC Design vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Met de vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden bieden de Beautifloor PVC Design vloeren volop ruimte voor creativiteit. Ook zijn de vloeren uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

Met de vloerenzoeker kunt u eenvoudig de vloer vinden die past in uw woonsituatie. Maar u kunt natuurlijk ook langsgaan bij een van de vele verkooppunten. Op de mooie, grote monsterborden krijgt u een goed beeld van de vloer. De verkopers helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Kortom: Beautifloor biedt u een prachtige vloer die u jarenlang woonplezier garandeert. De garanties die worden gegeven op Beautifloor-vloeren zijn dan ook vanzelfspreken.